Wie zijn ze ?

Dylan

Dylan Bes

Dylan is trainer bij de recreanten en bij de wedstrijdgroep. Hij maakt zelf ook nog deel uit van het zwemteam. Hij studeert aan de universiteit in Groningen. Daarnaast werkt hij in de zomer bij Zwembad Erica en maakt hij radio bij ZO34!

Lotte

Lotte Rolink

Lotte zwemt zelf al vanaf jongs af aan. Is een belangrijk spil in het zwemteam van Zc Polaris. Ze geeft voornamelijk training aan de jeugdige wedstrijdzwemmers. Ze werkt zomers bij Zwembad Erica en is full-time fysiotherapeut.

Robin

Robin van der Meide

Robin geeft al een paar jaar training en zwemt daarnaast zelf ook nog steeds wedstrijden. Ze heeft in het verleden NK's gezwommen. Robin werkt bij de Witte Olifant en is ook zomers te vinden bij Zwembad Erica.

Eline

Eline Braam

Eline zwemt al een aantal jaren geen wedstrijden meer, maar is vanwege de gezellige sfeer bij de club altijd blijven hangen. Ze geeft training aan de recreanten.

Marielle

Marielle Hensums

Marielle geeft elke week training aan de jongste recreanten. Daarnaast werkt ze in de zorg en is in de zomer ook bij Zwembad Erica te vinden. Ook zwemt ze elke donderdag nog met de masters van ZC Polaris

geen foto

Colin Beuker

Naast dat Colin voorheen NK's heeft gezwommen en nu nog steeds fanatiek traint, geeft hij elke week training aan de recreanten.

Danny

Danny Vochteloo

Danny geeft meerdere keren in de week training aan de oudste wedstrijdzwemmers. Hij is meervoudig Nederlands kampioen Sjoelen en daarnaast is hij actief darter. Vroeger heeft Danny zelf ook fanatiek gezwommen. Nu zwemt hij af en toe wedstrijden bij de masters.

geen foto

Joost van den Berg

Elke dinsdag verzorgt Joost de training voor de oudste wedstrijdzwemmers. Joost heeft eerder ook fanatiek gezwommen. Ook Joost vindt het leuk om te darten. Daarnaast werkt hij bij de gemeente Borger-Odoorn als juridisch medewerker.

Agenda:

  • 13-16 juni: NK langebaan Amersfoort
  • 16 juni: Sprintwedstrijd Beilen
  • 21-23 juni: NJK langebaan Eindhoven
  • 3 september: Pub QuiZ Avond
  • 6 september: Reunie ZC Polaris
  • 7 september: Urban Jump Polaris 50 jaar
  • 7 september: Feest ZC Polaris 50 jaar

We bedanken onze sponsoren: