Brons voor Thomas Boer op NJK

Geplaatst: 13-12-2021

 

Resultaten NK’s korte baan december 2021

Op het Nederland Kampioenschap voor junioren in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven heeft Thomas Boer een zeer knappe derde plaats gehaald op de 100vlinderslag in een tijd van 1.00.25. Uiteraard veroverde hij daarmee de bronzen medaille in de categorie junioren 4.

Thomas mocht in het weekend van 10-12 december deel nemen aan 7 afstanden. Hij was goed geprepareerd en gefocust. Al zijn races leverde hij een prima prestatie met een PR en een top-10 resultaat. Met een derde, 3x 6de, een 8ste, 9de en 10de plaats kon hij zeer tevreden naar huis.

Het weekend van 3-5 december kon Colin Bes zijn kunsten in het Hofbad van Den Haag vertonen op het Nederlands Kampioenschap voor jeugd en senioren. Hij werd daarmee in het bad gegooid met alle topzwemmers van Nederland. Na een stroeve start op zijn favoriete afstand; de 100vrij die niet goed liep, herstelde hij zich met 5x een PR. Zijn tijd op de 200vrije slag leverde hem een nieuw Drents record op. Ook Colin mag tevreden zijn met zijn toernooi.

 

> Naar het nieuws overzicht